..Nothing is what it seems..

Želi umiriti svoju savjest na račun svih ostalih, izmišljajući probleme koji će sve pokvariti, i sve učiniti nesretnima – sve do jednoga – samo zato što ona mora „ispravno“ postupiti. A to nipošto ne može biti „ispravno“, zar ne?

30.09.2014.

snovi=sjećanje?

Sanjala sam te noćas. San je bio u potpunosti nasumičan. Ja sam s roditeljima i sestrom kod rodbine, u gradu u kojem ti živiš. Imam oko 2 godine. Sljedeća slika iz sna – sestra i ja smo s roditeljima i rodbinom u jednom parkiću, malo pored nas jedna djevojčica se igra i priđe nam. Ta djevojčica si ti.
Nakon što sam se probudila, pitam se je li to zaista moguće? Kako ijedna od nas može znati da nije? Zašto ne bi bilo? Činjenice su tu. Ja imam rodbinu u tvom gradu, isto smo godište, moguće je.  Bajkovito, nestvarno, ali..moguće.
Sljedeće što sam napravila bilo je pregledavanje fotografija. Iznova sam pregledavala sve foto albume koje ima, iako već napamet znam koja fotografija se nalazii u kojem albumu. Ali ovaj put gledala sam preciznije nego ikad, gledala sam ciljano. Na fotografijama iz tvojega grad, gdje se igram u parku, tražila sam djevojčicu u pozadini – tražila sam tebe. Niti na jednoj slici nema djevojčice u pozadini. Svejedno, ne znam zašto, ali nakon ovog sna, ja sam uvjerena da je to sjećanje, a ne samo san. Je li zaista moguće?
Otkad si se pojavila u mom životu, vratila si mi snove. Kažu da uvijek sanjamo, ali se ne sjećamo uvijek. Prihvaćam tu teoriju. Prije tebe, gotovo nikad se nisam sjećala snova. Onda si se pojavila ti i..vratila si mi snove. Ne znam kako. Ne znam zašto. Otišla si, snovi su ostali.
Često pokušavam zapisati svoje misli o tebi, ali previše je neobično svaki put. Nikad nisam mislila da ću biti jedna od onih koja vodi blog o propaloj ljubavi, ona koja piše ovakve i slične tekstove osobi koju voli.
Je li moguće da smo se igrale zajedno kao djeca? Srodne duše. Često smo to znale govoriti jedna drugoj. Obje smo vjerovale u to,čvrsto, od početka. Kako je vrijeme odmicalo, ti si počela sumnjati, ja nikad nisam. Ja? Još uvijek te nazivam svojom, još uvijek si moja, iako ja više nisam tvoja.

<< 09/2014 >>
nedponutosricetpetsub
010203040506
07080910111213
14151617181920
21222324252627
282930